Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Soms wil je wel eens make-up gebruiken. Zeker als je last hebt van je huid met puistjes of pigmentvlekken. Maar welke camouflerende foundation is dan geschikt en heeft dan geen negatieve invloed op je huid? Er is nu een nieuw merk uit Amerika, Oxygenetix®. Dit merk is nu verkrijgbaar bij NovaDerm.almond

Oxygenetix® is een zuurstof doorlatende camouflerende foundation die werkt als een tweede huid. Het werkt kalmerend, stimuleert de groei van cellen en de aanmaak van collageen. Het heeft een luchtige formule waardoor je niet voelt dat je foundation draagt.

Het is ontwikkeld om aan te brengen op huiden met diverse problemen. Zoals huidbeschadigingen, verwondingen, droge huid, littekens door acne, rosacea, eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen.

Wat maakt Oxygenetix zo uniek?

  • Het exclusieve gepatenteerde CERAVITEA zorgt voor een constante toevoer van zuurstof waardoor de productie van collageen en elastine in de huidcellen wordt versneld.
  • Het is de enige camouflerende foundation waarbij de essentiële zuurstof in de huid kan doordringen- de huid wordt als het ware getraind.
  • Er wordt gebruik gemaakt van kalmerende, herstellende Aloë Vera i.p.v. water. Dit draagt bij aan de vernieuwing van het huidoppervlak door dode huidcellen te verwijderen.
  • Fysische UVA/UVB (SPF 25) zonnebescherming helpt de huid te beschermen zonder de irritaties die worden veroorzaakt door de niet-ademende chemische zonnebeschermings producten die vaak worden gebruikt.
  • De toename in de aanmaak van huidcellen en in huidvernieuwing helpt om rimpels, fijne lijntjes en vlekjes te verminderen.
  • Het is direct te gebruiken na de behandeling en kalmeert en camoufleert de huid.
  • Het geeft niet af en is waterproof, geeft niet af op kleding, blijft zitten, ook in het water.

Wil je weten of Oxygenetix ook iets voor jou is maak dan een afspraak bij NovaDerm dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Klik hier voor de contact gegevens.

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?