23 april 2019 Door NovaDerm Huidtherapie Oedeemtherapie Cosmetische Huidzorg Uit

Van sinaasappelhuid naar gladde huid

Vaarwel cellulite!

Je kent het wel. Van die putjes in je benen of billen. In de volksmond worden deze putjes in benen of billen ook wel de sinaasappelhuid genoemd, maar de officiële naam van dit verschijnsel is cellulite.
Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het citrus-diet-food-fresh-42059onderhuidse bindweefsel toeneemt. Hierdoor ontstaat er een vernauwing van de bloedvaten en raakt de vochtafvoer verstoord. Als gevolg van deze slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer, kunnen vet, vocht en afvalstoffen steeds lastiger worden afgevoerd. Het bindweefsel gaat daardoor verharden en er een ontstaat een bobbelige huid met putjes; de sinaasappelhuid doet zijn intrede!

Cellulite

Cellulite komt het vaakst voor op de bovenbenen of op de billen, maar het kan ook op de buik of bovenarmen voorkomen. Cellulite kan in verschillende gradaties voorkomen. Bij een lichte vorm van cellulite ontstaan de onregelmatigheden alleen op het moment dat de huid samengeknepen wordt. Cellulite kan ook voorkomen wanneer de spieren aangespannen worden en er een bobbelige huid ontstaat. Bij een zwaardere vorm van cellulite, is de sinaasappelhuid goed zichtbaar en kunnen er verharde knopen en diepe striae bij ontstaan. De oorzaak van cellulite is niet helemaal bekend en het ontstaan is waarschijnlijk een gevolg van meerdere factoren, te denken aan voedingspatroon, erfelijkheid en onvoldoende lichaamsbeweging. De meeste mensen ervaren cellulite niet als een pretje en vaak worden de putjes en onregelmatigheden als cosmetisch storend gezien.

Wat is er aan te doen?

Laat je bindweefselcellen wakker schudden! Onze mechanische bindweefsel massage behandeling vormt de oplossing voor cellulite! De intensieve bindweefselmassage stimuleert je cellen om weer aan het werk te gaan. Deze stimuleert onder andere de aanmaak van collageen in de huid. Het gevolg is een vermindering van cellulite en een strakkere huid! De behandeling wordt uitgevoerd met een mechanische bindweefsel apparaat. Het kopstuk bevat draaiende rollen en een aanzuigende werking, waardoor de huid in de diepte gemasseerd kan worden. Benieuwd wat deze intensieve massage voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of boek een gratis proefbehandeling!

Wist je dat..

-Cellulite niets met overgewicht te maken heeft? Cellulite komt zowel bij slanke als mollige mensen voor. Wel kan het voedingspatroon van invloed zijn op de vorming van cellulite. Ook met ondersteuning van voedingssupplementen kun je cellulite aanpakken.

-Cellulite een typische vrouwenkwaal is? Vrouwendijen zijn nou eenmaal wat gevoeliger voor het ontstaan van cellulite. Met name de vorming van het vrouwelijk hormoon oestrogeen lijkt bij te dragen aan de vorming van cellulite.

-Mechanische bindweefsel massage de huid intensief masseert, waardoor cellulite verminderd kan worden?

-Dit een pijnloze behandeling is?

-Er nu een gratis proefbehandeling mogelijk is bij NovaDerm huidkliniek? Klik dan op de volgende link:  GRATIS