Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Vaarwel cellulite!

Je kent het wel. Van die putjes in je benen of billen. In de volksmond worden deze putjes in benen of billen ook wel sinaasappelhuid genoemd, maar de officiële naam van dit verschijnsel is cellulite.

citrus-diet-food-fresh-42059

Deze huidverandering ontstaat wanneer het aantal vet cellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Door deze toename van vet cellen ontstaat er een vernauwing van de bloedvaten en raakt de vochtafvoer verstoord.
Als gevolg van deze vernauwing van de bloedvaten en een verstoorde vochtafvoer, kunnen vet, vocht en afvalstoffen steeds moeilijker worden afgevoerd.
Het bindweefsel gaat hierdoor verharden. Door deze verharding ontstaat een bobbelige huid met putjes; en daar is de sinaasappelhuid!
Hoe ziet het eruit, en waar zit het?

De gebieden waar cellulite het meeste voorkomt is op de bovenbenen of op de billen. Maar het kan ook op de buik of bovenarmen voorkomen.
Cellulite kan in verschillende gradaties voorkomen.
Bij een lichte vorm ontstaan de onregelmatigheden alleen op het moment dat de huid samengeknepen wordt. Cellulite kan ook voorkomen wanneer de spieren aangespannen worden en er een bobbelige huid ontstaat. Bij een zwaardere vorm is de sinaasappelhuid goed zichtbaar. Ook kunnen er dan verharde knopen en diepe striae bij ontstaan.
De oorzaak hiervan is niet helemaal bekend en het ontstaan is waarschijnlijk een gevolg van meerdere factoren. Deze factoren zijn verkeerd voedingspatroon, erfelijkheid en onvoldoende lichaamsbeweging.
De meeste mensen ervaren cellulite niet als een pretje en vaak worden de putjes en onregelmatigheden als cosmetisch storend gezien.

Wat is er aan te doen?

Laat je bindweefselcellen wakker schudden! Onze mechanische bindweefsel massage behandeling vormt de oplossing voor cellulite! De intensieve bindweefselmassage stimuleert je cellen om weer aan het werk te gaan. Deze stimuleert onder andere de aanmaak van collageen in de huid. Het gevolg is een vermindering van cellulite en een strakkere huid! De behandeling wordt uitgevoerd met een mechanische bindweefsel apparaat. Het kopstuk bevat draaiende rollen en een aanzuigende werking, waardoor de huid in de diepte gemasseerd kan worden. Benieuwd wat deze intensieve massage voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of boek een gratis proefbehandeling!

Wist je dat cellulite….
  • niets met overgewicht te maken heeft? Het komt zowel bij slanke als mollige mensen voor. Wel kan het voedingspatroon van invloed zijn op de vorming van cellulite. Ook met ondersteuning van voedingssupplementen kun je cellulite aanpakken.
  • een typische vrouwenkwaal is? Vrouwendijen zijn nou eenmaal wat gevoeliger voor het ontstaan van cellulite. Met name de vorming van het vrouwelijk hormoon oestrogeen lijkt bij te dragen aan de vorming van cellulite.
  • Mechanische bindweefsel massage de huid intensief masseert, waardoor cellulite verminderd kan worden?
  • Dit een pijnloze behandeling is?
  • Er nu een gratis proefbehandeling mogelijk is bij NovaDerm huidkliniek? Klik dan op de volgende link:  GRATIS

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?