Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Met deze voornemens krijgt jij de huid die jij wil. En deze voornemens ga jij zeker volhouden! Vandaag is het namelijk quitters day, de dag dat bij de meeste mensen de voorgenomen goede voornemens voor het nieuwe jaar weer in de prullenbak belanden. De voornemens die jij voor je huid hebt genomen moeten niet gaan sneuvelen natuurlijk.
Daarom een paar tips op een rij om deze wel vol te houden.

Hier wat handige voornemens op een rij voor 2022 om jouw huid in tip top conditie te houden:

  • Make-up eraf voor het slapen gaan! O zo belangrijk en helaas wordt dit zo vaak vergeten of uit gemak overgeslagen. Wanneer je huid niet goed gereinigd is, vergroot je de kans op onzuiverheden of een niet uitgeruste uitstraling
  • Let op de houdbaarheid van je cosmetica! Ook make-up of verzorgingsproducten kunnen over de datum raken. De houdbaarheid na opening staat vaak achterop je product beschreven en dat is niet voor niks! De werking van de bewaarstoffen in je product gaat naar verloop van tijd achteruit, waardoor schimmels en bacteriën in je product de vrije loop krijgen. Meestal staat de houdbaarheid vermeld door een afbeelding van een open potje met een getal van aantal maanden erin.
  • Maak je make-up kwast tussendoor schoon. Weet je niet meer wanneer jij je kwast voor het laatst gereinigd hebt? Dan mag je zeker beginnen met het reinigen van je kwast 😊 Op je huid bevinden zich namelijk vetten, huidschilfertjes en bacteriën. Wanneer je je kwast tussendoor niet schoonmaakt, smeer je deze dus weer uit op je gezicht. Er zijn handige sprays hiervoor op de markt. Zoals de jane iredale  Botanical Brush Cleansers. Een hele handige spray om gemakkelijk jouw kwasten schoon te maken. Even sprayen op een tissue en de kwast erover heen halen. Deze spray is bij ons verkrijgbaar en kost €18,00
  • Wanneer je last hebt van veel onzuiverheden en ontstekingen, dan is het verstandig je kussensloop om de dag of zelfs dagelijks te wisselen in verband met bacteriegroei.
  • Gebruik gezonde producten voor je huid! Met gezonde producten bedoelen we natuurlijke producten met huid eigen stoffen. Deze stoffen worden vaak uit de natuur gehaald. Maar let op; niet ieder natuurlijk ingrediënt is ook daadwerkelijk goed voor je huid. Wij werken zelf met de lijn van Kalahari. De ingrediënten in deze producten zijn elk apart gecontroleerd en geven je huid een juiste, zachte verzorging.
  • Reinig je huid met een zachte cleanser, voordat je je serum en crème smeert. Vuiligheid op je huid zorgt ervoor dat de ingrediënten van je product minder goed in je huid kunnen werken. Je serum en crèmes werken dus veel beter op een goed gereinigde huid.
  • Drink voldoende water of groene thee! Door voldoende water te drinken, is je lichaam beter in staat om afvalstoffen af te voeren en voorkom je opstapeling van vuiligheid in je huid, die onzuiverheden kunnen veroorzaken.
  • Geef je huid af en toe een frisse boost met bijvoorbeeld een vitamine c, kleibehandeling of een peeling!
  • Gebruik elke dag een zonnebrandcrème, ook in de winter. Vaak wordt gedacht zonneschade alleen optreedt op zonnige, zomerse dagen. Dit is echter niet het geval! Het hele jaar door is UV-A straling schadelijk voor je huid, dus niet seizoensgebonden. De straling bereikt je huid ook als het bewolkt is buiten of achter glas. Wanneer je heel veel UV-A straling op je huid krijgt, ontstaat er de bekende roodheid van verbranding als alarmsignaal. Maar pigmentvlekjes, huidverslapping en droogheid van je huid zijn vroege tekenen van huidveroudering die net zo goed door UV -A kunnen ontstaan.
  • Wees geduldig wanneer je een nieuw product uitprobeert. Zie je na een aantal dagen weinig resultaat? Niet te snel zijn met teleurstelling. Geef je huid minstens 4 weken de tijd om te wennen aan je nieuwe ritueel.
 

Wil jij je goede voornemens meteen werkelijkheid laten worden? NovaDerm Huidkliniek biedt een leuk starterspakket voor €85,-. 
Dit pakket van het Afrikaanse merk Kalahari bestaat uit een zachte cleanser, een verfrissende milde enzyme face buff en een dagcrème. Uiteraard bestaand uit natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten die een heerlijke verzorging geven aan jouw huid.

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?