Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Liefde & Huid!

Valentijn; de dag van de liefde! Een dag om je lief in het zonnetje te zetten. Een dag om te stralen. Wist je dat de huid een belangrijke rol in de liefde speelt?

Wanneer je huid aangeraakt wordt, door bijvoorbeeld een knuffel of massage, dan geven de zenuwuiteinden in je huid een seintje aan je hersenen door. Die reageren door vervolgens de gelukshormonen endorfine en oxytocyne te produceren! Daardoor voel je je geliefd. Maar er is ook nog een gunstige bijkomstigheid van deze gelukshormonen. Zij zorgen er namelijk op hun beurt weer voor dat je huid gaat stralen en je uitstraling verbetert. Goede reden om jouw Valentijn op een massage te trakteren dus!

Massage van de huid heeft dus positief effect op je mentale gezondheid en uitstraling.  Niet alleen maken je hersenen gelukshormonen aan tijdens massage, maar ook de bloedtoevoer naar je huid wordt gestimuleerd, waardoor je cellen meer zuurstof krijgen. Een endorfineboost en oppepper voor je huid in één! Zo kun je bij NovaDerm Huidkliniek een ontspannende bindweefselmassage met Icoone ondergaan.

Bindweefselmassage met Icoone zorgt voor een flinke zuurstoftoevoer naar je cellen. Daarnaast versoepelt het je huid en stimuleert het de collageen en elastineaanmaak. Dit is meteen zichtbaar aan je huid. Icoone richt zich op huidverbetering zónder stress aan de huid te geven. Deze bindweefselmassage is dan ook absoluut niet pijnlijk en toch heel effectief.

Valentijn is natuurlijk ook hét moment om jezelf een beetje op te tutten voor je partner.  Makeupje op en daten maar. Wil je make-up die ook daadwerkelijk iets doet voor je huid? Dan is de makeup van jane iredale heel geschikt. Deze make-up sluit je huid niet af, maar heeft een verzorgende en beschermende functie.

Wil jij jezelf of je Valentijn verassen? We hebben verschillende opties om van jouw Valentijn een Happy Valentine te maken!  Boek een ontspannende massage, een make-up touch up of geef een cadeaubon en verras jouw Valentijn.

Kom langs bij ons in de winkel aan de Paradijslaan 28 te Alphen aan den Rijn. Of stuur ons een whatsapp voor een afspraak te maken voor jouw Valentijn! We hebben ook cadeaubonnen.

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?