Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Zet de tijd even stil........

Even pas op de plaats, ja ja een pas op de plaats tegen huidveroudering.
Helemaal stoppen kunnen we het niet, maar vertragen en heel even de tijd stil laten staan dat kan wel.
We worden allemaal ouder en dat is ook mooi en goed. Helaas komt daar ook huidveroudering bij kijken. Je kijkt in de spiegel en ziet de eerste fijne lijntjes verschijnen. Rondom je ogen, maar misschien ook naast je neus. De neus lippen plooi is ook een vaak gehoorde klacht dat je je hier aan kunt gaan storen.
Maar rimpels zijn niet alleen de tekenen van huidveroudering. Ook pigmentvlekken, rode vaatjes en een niet egale huid zijn tekenen van huidveroudering.
Maar hier kunnen we iets aan doen, wij kunnen je helpen! Naast mijn vak als huidtherapeute ben ik ook orthomoleculair voedingstherapeut en ik kan je advies geven hoe je mooi oud kunt worden.e

Vanaf je 25 ste levens jaar gaat de kwaliteit van je huid achteruit. Elastine en collageen verminderen. Dit zijn nu juist de ingredienten voor een stevige soepele huid. De eerste tekenen van huidveroudering gaan nu ontstaan. Wat kun je nu hier aan doen?

  • Let op je suiker inname. Ook de verborgen suikers. Let op de ingrediënten lijst. Ga etiketten lezen.
  • Drink voldoende water op een dag. Ongeveer 1 ½ liter water is genoeg. Hier kun je ook groene en witte thee toe rekenen.
  • eet 500 gram groenten! Yep zoveel, ik hoor je denken! Hoe kom je hier nu aan? Zorg dat je bij elke maaltijd die je eet iets van groenten tot je neemt. Eet een salade bij je lunch en avondeten. Heb je eten over van je avondeten, neem dit dan mee als lunch en maak er een salade bij.
  • Maak ook geen gebruik van zakjes en pakjes. Hier zit heel veel zout en suiker in wat echt niet goed is voor je lichaam! Maak zelf je sauzen en je soepen. Echt het is makkelijker dan je denkt. Maak ook iets meer als je toch aan het koken bent en vries dit in.
  • Beweeg, ga lekker de buitenlucht in. Heerlijk wandelen in de natuur. Goed om je hoofd leeg te maken. Dit is goed voor de door bloeding van je huid.

Bovenstaande zijn redelijk simpele dingen die je aan kan passen in je dagelijks leven, om je huidveroudering te vertragen.
Doe ook niet alles in één keer maar stapje voor stapje. Dan hou je het langer vol, en blijft het ook leuk. Geef het ook de tijd, je huid is pas als laatste aan de beurt wat betreft voeding. Dus als je hierin iets aan past, is dit pas na een aantal weken zichtbaar. Eerst zijn je organen aan de beurt om op orde te komen en de huid is het laatste orgaan wat pas aan de beurt is en tot zich kan nemen wat het nodig heeft. Lukt het niet om aan je groenten op een dag te komen? Dan kun je nadenken over voedingssupplementen. Zie dit als een aanvulling op je dagelijkse inname.


Een mooi voedingssupplement wat je kan innemen is collageen. Hiermee zorg je echt dat er een rem op de huidveroudering gaat plaats vinden. Weet je nog vanaf je 25ste levensjaar gaat je collageen al achter uit. Dus zaak om dit op orde te houden. Maar ook je spieren, pezen, gewrichten, eigenlijk je hele lijf heeft collageen nodig. Dus met dit supplement werk je aan je hele gezondheid. Op deze manier werk je aan een mooie huid van binnenuit! Een mooi collageen supplement is van Cellics. Hierin zitten nog vele andere stoffen die goed voor je zijn en werken aan een optimale vitaliteit!
Samen met een goede omega 3 olie heb je een hele mooie basis. Omega 3 is heel belangrijk voor je lichaam. Het zorg voor mooie soepele cellen, die dan in staat zijn om de juiste voedingsstoffen op kunnen nemen. Hoe weet je nu of je deze voedingssupplementen nodig hebt?

Dat kunnen we voor je testen. Met een balans test. Deze balans test geeft heel veel inzicht in je vetzuren balans en geeft veel informatie over wat je nodig hebt.
Klik hier voor meer info over de balans test

Ook kunnen we met een huidscan je binnenkant van je huid beter in kaart brengen. Met deze scan kunnen we een kijkje nemen in je huid. Dit geeft je heel veel informatie over je huid en wat je nodig hebt. Het geeft informatie over de dikte van je huid,hoe het met je huidbarrière is gesteld, over het al aanwezige collageen en of er collageen in de maak is.
Zo kunnen we beter bepalen welke behandeling we al kunnen in gaan zetten, of dat we eerst je huid in balans moeten gaan krijgen voor een beter resultaat.

 

Op deze manier kunnen we je van een totaal advies voorzien. Met deze tips komt je huidveroudering even tot vertraging en wordt je mooi en vitaal oud. Als je lichaam in balans is zie je dit ook aan je huid. Dit is bij ons de eerste stap naar een mooie huid. Daarnaast kunnen we ook behandelingen uitvoeren om de buitenkant te optimaliseren, maar het begint allemaal met de binnenkant. Het is zeg maar je fundering waar we verder op kunnen gaan bouwen om jouw weer lekker in je vel te laten voelen en te stralen.

 

Wat ook een hele fijne behandeling is die we al snel in kunnen zetten is bindweefselmassage. Ideaal om in te zetten tegen huidveroudering. We werken dan op verstevinging van je bindweefsel en hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine aangezet. Wat weer tot gevolg heeft dat je huid steviger en soepeler wordt. We bieden een GRATIS bindweefsel experience aan. Zo kun je kennismaken met ons bindweefselapparaat en ervaren wat het voor je kan gaan doen.
Wil je meer informstie hierover, klik dan op deze HIER!

 

Spreekt je dit aan en wil je hier meer over weten?
Maak dan een afspraak voor een intake gesprek en ik vertel je er meer over!
Je kunt op onderstaande button klikken voor onze online agenda. Maar bellen of contact opnemen via whatsapp kan ook.

0172533916 / 0628131522

Hartelijke groeten,
Alexandra, Linda en Maaike

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?