Microneedling

De Dermica Pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering en huidvernieuwing te stimuleren. De Dermica Pen bestaat uit steriele vibrerende naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze vibrerende naaldjes hebben een instelbare diepte, dit maakt mogelijk dat de behandeling aangepast wordt aan de behoefte en wens van de patiënt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. De bovenste huidlaag wordt niet beschadigd terwijl in de diepere lagen actieve celdeling plaatsvindt om de huid te herstellen. Bij het herstelproces worden nieuwe elastine en collageen aangemaakt, deze zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder en dikker, en verschillende huidproblemen behandeld kunnen worden.
Behandelmogelijkheden:
– Algehele huidverbetering
– Fijne lijntjes
– Rimpels
– Huidverslapping
– Diverse pigmentatie problemen
– Grove huidstructuur / vergrote poriën
– Hypertrofische en hypotrofische littekens
– Acne littekens
– Brandwonden
– Striae / striemen
Voorbereiding:
Om de gewenste behandelresultaat te behalen is het belangrijk om de zonlicht en de zonnebank zes weken voor de eerste behandeling te vermijden. Bij blootstelling aan zonlicht is het belangrijk de huid te beschermen met een hoge beschermingsfactor (minimaal SPF 30).
Na de behandeling:
Afhankelijk van het soort behandeling en de huidtype, zal de huid er roze/rood uit gaan zien en is de huid gevoelig. Bij sommige huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven, bij andere huidtypen kan de roodheid na enkele uren al verdwijnen. Het is belangrijk om de huid nog zes weken na de laatste behandeling goed te beschermen met SPF.
Het natuurlijke herstelproces wordt op gang gebracht en werkt nog maanden door in de huid. Na gemiddeld twee tot vier weken zijn de huidverbeteringen geleidelijk zichtbaar, na acht weken zijn de resultaten duidelijk zichtbaar.
Behandelfrequentie Dermica Pen
Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan. Het aantal te volgen behandelingen hangt af van de huidconditie, behandelindicatie en de leeftijd. Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Ook is onderhoud nodig voor een blijvend resultaat. Bij NovaDerm krijgt u een passend advies geschikt voor uw huid.

Contact
Heb je interesse in deze behandeling dan kun je een afspraak maken bij NovaDerm voor een intakegesprek.
Tijdens een intakegesprek wordt jouw huid onderzocht en zal er worden bepaald of je huid in aanmerking komt met de Dermica pen behandeling. Ook wordt er uitgebreide uitleg geven over deze behandeling en kunnen al je vragen beantwoord worden.

*Met mijn aanmelding geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals er beschreven staat in het  privacy verklaring