Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Acne, wat moet je ermee?

Zeker in je puberteit is dit vervelend.
Maar kan ook op latere leeftijd nog aanwezig zijn.
Hoe ontstaat acne? Als je in de puberteit komt gaan je hormonen ervoor zorgen dat de talgklieren vergroten. En wordt het talg die deze talgklieren maken dikker en stugger. Hierdoor raakt de talgklier verstopt en er kan een ontsteking ontstaan.

Wil je meer informatie over acne kijk dan hier.

Maar wat kun je er nu aan doen om acne te verminderen? Om acne te verminderen kun je acnetherapie ondergaan en je huid thuis goed verzorgen met de juiste producten. Tijdens een acne behandeling wordt alles wat een ontsteking kan worden, verwijderd. Hierdoor wordt de huid steeds rustiger en de acne minder.  Als je thuis dan de juiste producten gebruikt is er een mooie samenwerking waarin wij jouw huid weer in een rustigere fase krijgen.

Hoe ziet deze behandeling eruit?

Je huid wordt eerst gereinigd met een milk en een gel. Daarna brengen we een enzymatische peeling aan om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna halen we alle mee-eters en gesloten mee-eters weg. Deze kunnen namelijk gaan ontsteken en puistjes worden. Zo proberen we de acne te verminderen.

De acne behandelingen worden afgestemd op de conditie van jouw huid.
Maar wat betekend dit?
Soms schrijft een arts medicatie voor die uitdroging tot gevolg heeft.
Als huidtherapeut zijn wij geschoold om de behandeling hierop af te stemmen en de huid op een juiste manier te ondersteunen zodat het niet nog meer uitdroogt.
Dit doen we met de juiste producten tijdens de behandeling.
Producten voor thuis gebruik kunnen niet ontbreken. Zo verleng je het behaalde resultaat van de behandeling in de praktijk.
Op deze manier werken we samen aan jouw herstel van je huid en kun je je acne onder controle krijgen.

Welke producten zijn dit nu voor thuis? Dit zijn de producten van Klalahari Lifestyle. Meer informatie over deze producten en behandelingen vindt je op deze pagina.

 

Maak nu direct een afspraak om jou van je acne af te helpen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?