Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Acnetherapie

Heb je last van acne en wil je hier iets aan doen? 

Wij kunnen je helpen om je acne te verminderen.
Dit kan met een acnebehandelingen of acnetherapie.
Deze acnebehandelingen zijn erop gericht om je acne te verminderen.

Zo als gezegd is deze acnetherapie erop gericht om je acne te verminderen. Hieronder vertellen we eerste meer over  over hoe acne ontstaat. 

Acne ontstaat vaak in de puberteit. Door de hormonen die in je puberteit de kop op steken ontstaat er acne. Deze hormonen zorgen er voor dat je talgklieren vergroten. Deze talgklieren maken talg, en dit talg wordt ook dikker en stugger. Hierdoor raakt de talgklier verstopt je krijgt een mee-eter. Als deze mee-eter blijft zitten dan komt er een ontsteking. Deze ontsteking wordt een puist en je hebt acne. Hoe vervelend acne ook is, je kunt er iets aan doen.
Wil je meer weten over acne? Op deze site kun je meer informatie vinden. –> site.

Waar bestaat acnetherapie?
Acnetherapie bestaat uit een acne behandeling, tijdens deze behandeling wordt alles wat een ontsteking kan worden, eruit gehaald.
Dat betekend dat er zoveel mogelijk mee-eters en gesloten mee-eters worden verwijderd.

Voordat de mee-eters en gesloten mee-eters worden verwijderd wordt eerst je huid gereinigd. Je huid wordt gereinigd met een cleansing milk en een cleansing gel. Deze reiniging met de cleansing milk en cleansing gel, heet een oppervlakte reiniging.
Na de oppervlakte reiniging vindt er een intensieve reiniging plaats.
Deze intensieve reiniging worden de mee-eters en gesloten mee-eters verwijderd. Dit zijn uiteindelijk de boosdoeners van jouw puistjes. Dus die moeten weg!

Elke behandelingen wordt afgestemd op hoe jouw huid op dat moment is.
Soms schrijft een arts medicatie voor om je acne te verminderen. Helaas kan deze medicatie er voor zorgen dat je huid te droog wordt.
Als huidtherapeut zijn wij geschoold om de behandeling hierop af te stemmen en jouw huid op een juiste manier te ondersteunen.
Om de behandelingen tussendoor te ondersteunen geven wij advies over de verzorging van je huid. Producten voor thuis gebruik kunnen niet ontbreken. Zo werken we samen aan jouw herstel van je huid en kun je je acne onder controle krijgen. De producten voor thuis zijn van het merk Kalahari Lifestyle.

Wil je een afspraak maken?
Je kunt je afspraak maken door een mail te sturen, of een whatsapp of maak direct een afspraak door te klikken op de button hieronder.

De contact gegevens zijn:
info@novadermhuidkliniek
0172533916 / 0628131522
Kalkovenweg 52
2401LK Alphen aan den RElke 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?