Dé Huidkliniek van Alphen aan den Rijn e.o.
NovaDerm Huidkliniek

Acnetherapie

Acnetherapie

Heb je last van acne en wil je hier iets aan doen? Dat kan, er zijn behandelingen voor; acnebehandelingen of acnetherapie.
Deze acnebehandelingen zijn erop gericht om de acne te verminderen.

Zo als gezegd is deze acnetherapie erop gericht om de acne te verminderen. Maar hoe ontstaat acne nu?
Acne ontstaat vaak in de puberteit. Door de hormonen die in je puberteit de kop op steken ontstaat er acne. Deze hormonen zorgen er voor dat de talgklieren vergroten. Deze talgklieren maken talg, en dit talg wordt ook dikker en stugger. Hierdoor raakt de talgklier verstopt en er ontstaat een mee-eter. Als deze mee-eter blijft zitten dan komt er een ontsteking. Deze ontsteking wordt een puist en je hebt acne. Hoe vervelend acne ook is, je kunt er iets aan doen. Je kunt meer lezen over acne op deze site.

Waar bestaat deze acnetherapie uit?
Acnetherapie bestaat uit een acne behandeling, tijdens deze behandeling wordt alles wat een ontsteking kan worden eruit gehaald. Dus de mee-eters en gesloten mee-eters worden verwijderd.

Maar voordat de mee-eters en gesloten mee-eters worden verwijderd wordt eerst de huid gereinigd. Je huid wordt gereinigd met een cleansing milk en een cleansing gel. Deze reiniging met de cleansing milk en cleansing gel, heet een oppervlakte reiniging.
Na de oppervlakte reiniging vindt er een intensieve reiniging plaats.
Tijdens deze intensieve reiniging worden dus de mee-eters en gesloten mee-eters verwijderd. Deze zijn uiteindelijk de boosdoeners van de puistjes.

De behandelingen worden afgestemd op de conditie van de huid.
Soms schrijft een arts medicatie voor die uitdroging tot gevolg heeft.
Als huidtherapeut zijn wij geschoold om de behandeling hierop af te stemmen en de huid op een juiste manier te ondersteunen.
Om de behandelingen tussendoor te ondersteunen geven wij advies over de verzorging van je huid. Producten voor thuis gebruik kunnen niet ontbreken. Zo werken we samen aan jouw herstel van je huid en kun je je acne onder controle krijgen. De producten voor thuis zijn van het merk Kalahari Lifestyle.

Wil je een afspraak maken?
Je kunt je afspraak maken door een mail te sturen, of een whatsapp of maak direct een afspraak door te klikken op de button hieronder.

De contact gegevens zijn:
info@novadermhuidkliniek
0172533916 / 0628131522
Kalkovenweg 52
2401LK Alphen aan den Rijn

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com