Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Heb je last van verkleuringen in de huid?

Van te lichte plekken in de huid, of te donkere plekken? Dit heet hypopigmentaties (lichte plekken), of hyperpigmentaties (donkere plekken).

Bij de lichte plekken zijn er plaatselijk te weinig pigmentcellen aanwezig in de huid. Bij de donkere plekken is er plaatselijk teveel pigment in de huid aanwezig. Maar ook kun je last hebben van rode verkleuringen (verwijde bloedvaatjes). Dit is heel erg storend als je hier last van hebt.
Maar er is hier een oplossing voor. Je kunt dit camoufleren.
Het kan tijdelijk minder opvallend worden gemaakt. Dit wordt gedaan door middel van camouflage therapie. Deze camouflagetherapie wordt gedaan met speciale make-up. Deze make-up, is speciaal gemaakt voor allerlei huidtypen. Maar speciaal voor huidtype waar iets mee is.
Op deze manier kunnen we de storende plekken minder opvallend maken.

Hoe gaat camouflagetherapie in zijn werk?
Tijdens deze therapie wordt er een kleur bepaald om de ”gezonde” huid na te bootsen. Dit wordt gedaan door middel van het aanbrengen van de juiste soort foundation. Met de foundation die de juiste kleur is voor je huid.
Ook leren we je hoe je deze foundation zelf kan aanbrengen. Zodat je elke dag je huid kan verzorgen.

Het merk waarmee gecamoufleerd wordt, is jane iredale.
Dit merk bevat verschillende foundations. Deze foundations zijn in staat om je huid zo goed mogelijk te camoufleren. Zodat de plekken die jij storend vind minder opvallen.

Deze camouflagetherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De therapie, de producten en het consult valt onder deze vergoeding.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?