Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Heb je last van die rode vaatjes in je gezicht?  Zie je op je wangen of neus van die rode lijntjes lopen? En make-up kan het niet meer verdoezelen?
Of heb je van die steelwratjes onder je oksels of in je hals? Dit zijn vervelende dingen he?

Deze rode vaatjes kan couperose zijn. Steelwratjes worden ook wel fibromen genoemd. Hoe onschuldig deze vaatjes of fibromen ook zijn, het is vaak niet mooi. De fibromen kunnen ook nog jeuk klachten geven. Je wilt er vanaf.  Gelukkig kan dit en is er iets aan te doen.
Met een vrij eenvoudige behandeling kun je van deze rode vaatjes of andere huidoneffenheden afkomen.
Dit kan d.m.v. elektrische coagulatietherapie. Deze therapie of behandeling  is een methode om huid oneffenheden op de huid te verwijderen. Hiermee kunnen ook de verwijde  verminderen.

Elektrische coagulatie is een therapie die werkt met stroom en warmte. Het is een mooie methode tegen de rode vaatjes of couperose.

Door deze eenvoudige methode kun je ervan af komen. Er wordt met warmte op de huid gewerkt. Door deze warmte kan een rood vaatje worden dicht gebrand. Of een steelwratje kan met deze methode worden verwijderd. De warmte op de huid loopt door een naaldje. Met dit naaldje kunnen we de rode vaatjes dicht maken. Hierdoor wordt de huid weer egaal zonder rode verkleuringen.

De steelwratjes of andere huid onregelmatigheden worden verwijderd met een cauteerstift. Deze cauteerstift werkt ook met warmte. Hierdoor kunnen we de steelwratjes heel makkelijk weg halen. De huid is dan weer glad zonder aanhangsels.

Wil je weten of deze behandeling iets voor je is? Neem dan contact op met de praktijk. Dit kun je doen door te bellen, mailen of via whatsapp. Maar ook kun je op de deze pagina het contactformulier invullen.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Of klik op direct afspraak maken en plan je afspraak online in.

Deze behandeling kan worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering, kijk hiervoor in de polisvoorwaarden.Of 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?