Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Heb jij van die rode vaatjes in je gezicht? Deze rode vaatjes is couperose. Deze vaatjes kunnen op de wangen voorkomen en de neus. Je ziet dan rode lijntjes lopen. Deze rode vaatjes kunnen cosmetisch storend kunnen zijn. Couperose is een onschuldige aandoening die meer bij vrouwen voor komt. Meestal ontstaan de eerste uitgezette vaatjes na het 30ste levensjaar.

Het ontstaat doordat de oppervlakkige adertjes in de huid uitzetten en uitgezet blijven. Een adertjes is elastisch en kan uitzetten en kleiner worden. Dit gebeurt met temperatuurwisselingen, van koud naar warm. Als dit te vaak gebeurt dan gaat de rek eruit en blijft het vaatje open staan. Hierdoor zie je een rood lijntje lopen. Bij dunne huiden zie je deze vaatjes eerder door de huid schemeren dan bij een dikke huid.

Heb je last van deze storende vaatjes en wil je hier iets aan doen? Dat kan.
Bij NovaDerm huidkliniek behandelen wij dit door middel van elektrische coagulatietherapie en er zijn huidverzorgingsproducten om dit te voorkomen of te verminderen.

Meer informatie over de behandeling lees je op deze pagina. Wil je meer weten over de verzorgingsproducten? Klik dan hier

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?