Direct toegankelijk

Zonder verwijzing naar de huidtherapeut? Dat kan.

Om bij een huidtherapeut onder behandeling te komen heb je niet langer een verwijzing nodig van de huisarts of specialist. Sinds 1 januari 2011 is dankzij een besluit van minister van Volksgezondheid alle paramedische beroepen direct toegankelijk geworden. Heb je wel een verwijzing gekregen? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom om een afspraak te maken voor een Intake gesprek.

Waarom zonder verwijzing naar de huidtherapeut?

Vermoed je dat je een huidprobleem hebt? Of heb je vragen over je huid? dan kun je  direct een afspraak maken bij NovaDerm.

Een huidtherapeut heeft alle kennis in huis om u duidelijkheid te verschaffen over jouw vragen of probleem. Kunnen wij iets voor je betekenen? Of moet je toch een afspraak maken bij de huisarts? Je weet direct waar je aan toe bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je maakt een afspraak bij NovaDerm en geeft aan dat er geen verwijzing is en uw je  eigen initiatief komt. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een screening. Tijdens deze screening wordt er gekeken of je behandeld kunt worden. De huidtherapeuten van NovaDerm zijn opgeleid en extra bijgeschoold en bevoegd om een screening  voeren.

Blijkt uit de screening dat  je niet direct, of niet behandeld kan worden dan wordt je  verwijzen naar de huisarts.

Kun je wel behandeld worden dan wordt er een afspraak gemaakt voor een intake. Tijdens de intake wordt er dieper ingegaan op de klachten en verder onderzoek gedaan, om te bepalen welke behandeling voor jouw het beste is.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een screening, wel voor de intake.

De kosten hiervoor zijn: €25,00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: