Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Zonder verwijzing naar de huidtherapeut? Dat kan zeker.

Sinds 1 januari 2011 is dankzij een besluit van minister van Volksgezondheid alle paramedische beroepen direct toegankelijk geworden. Dat betekent dat je zonder verwijzing naar NovaDerm Huidkliniek kan voor je huid.
Heb je wel een verwijzing gekregen? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom om een afspraak te maken voor je huid.

Waarom wil je zonder verwijzing naar de huidtherapeut gaan?

Vermoed je nu dat je een huidprobleem hebt? Of heb je vragen over je huid? Dan kan dit dus zonder verwijzing. En kun je direct een afspraak maken bij NovaDerm Huidkliniek.

Als huidtherapeut ben je opgeleid en heb je alle kennis in huis om je  duidelijkheid te verschaffen over de vragen of probleem met je huid.
Wij kunnen bepalen of we iets voor je kunnen betekenen? Of wij vinden toch dat je een afspraak moet maken bij de huisarts. Je weet direct waar je aan toe bent. En waar je op de juiste plaats bent.

Hoe gaat zo’n afspraak zonder verwijzing in zijn werk?

Je maakt een afspraak bij NovaDerm en geeft aan dat er geen verwijzing is en op eigen initiatief komt. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een screening. Tijdens deze screening wordt er gekeken of je behandeld kunt worden. Deze screening duurt 15 minuten. In deze 15 minuten kijken we of je bij ons direct onder behandeling kan komen. Als blijkt uit de screening dat  je niet direct, of helemaal niet behandeld kan worden, dan wordt je  verwijzen naar de huisarts. Als blijkt dat je wel behandeld kunt worden dan wordt er een afspraak gemaakt voor een intake. Deze intake is er voor bedoeld om dieper in te gaan op je klacht. En er wordt verder onderzoek gedaan naar je klacht. Dit om te bepalen welke behandeling voor jouw het beste is. Wil je een afspraak maken? Dan kan dat via de contact pagina.

De kosten voor een screening zijn er niet, deze is gratis. Wordt er wel een intake ingepland dan worden er wel kosten berekend. De kosten voor een intake zijn
€35,-
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?