Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Meet het team van NovaDerm Huidkliniek

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Hier staat een team voor je klaar die allen expert zijn op het gebied van de huid, huidklachten en huidverbetering. Samen met jou gaan wij aan de slag om jouw huid weer van binnenuit en buitenaf in een top conditie te krijgen.

Na jaren ervaring weten wij als geen ander hoe je kan leiden aan een huid waarin jij je niet lekker voelt. Het kan een impact hebben op iemands dagelijks leven. Het is zo mooi om te zien dat met de juiste producten en behandelingen je weer lekker in je eigen huid kunt zitten. Daar staan wij voor. Eerlijk en goed advies.

Maaike Ververs- de Vries is eigenaar van NovaDerm Huidkliniek. Zij starte deze praktijk in 2004.
Samen met Dr. Ines Schornagel, dermatoloog helpen wij jou naar een mooie gezonde huid.

Hieronder stellen wij ons aan u voor

Maaike Ververs-de Vries,
Huid- & Oedeemtherapeut en eigenaresse

Maaike haalde haar diploma in 1999 aan de Hogeschool van Utrecht. Heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken, maar starte in 2004 haar eigen praktijk in Alphen aan den Rijn. Van 2012 tot en met 2017 is ze docent geweest aan de Hogeschool van Utrecht naast haar praktijk. Ook nu geeft Maaike nog trainingen aan schoonheidsspecialisten.
"Huidtherapeut is een mooi vak wat ik al meer dan 20 jaar uitoefen. Heerlijk om mensen weer goed in hun vel te laten zitten en te laten stralen. Dat bereik ik door niet alleen maar de buitenkant te behandelen maar ook de binnenkant aandacht te geven. Door middel van goede voeding, leefstijl en mindset werken aan een mooie huid"

Dr. Ines Schornagel, Dermatoloog

Dermatoloog, Dr. Ines Schornagel, komt het team versterken. Bij haar kun je terecht voor injectables behandeling met Botox en fillers. Ze is opgeleid tot dermatoloog in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht, waarbij zij ook gepromoveerd is in zonlichtallergie. Tevens heeft zij speciale aandachtsgebieden in huidkanker (chirurgie) en cosmetische dermatologie.
Ouder worden is een natuurlijk gegeven, maar soms ook een minder prettige ervaring. Als je op een natuurlijke manier een mooiere en jeugdigere uitstraling kan houden is dat een fijn idee. “ Wat ik belangrijk vind, is dat je als persoon zelf blij bent na een behandeling. Dat de mensen in je omgeving je een compliment geven dat je er goed uitziet, zonder dat ze zien dat je een behandeling hebt ondergaan. Dan zit je letterlijk lekkerder in je vel!”

Wij staan voor je klaar om de juiste zorg te bieden voor jouw huid, in de breedste zin van het woord.
Kijk rustig rond op deze site en heb je vragen? Stel ze gerust.
Dat kan door een mail te sturen. Zie hiervoor de deze pagina, of bel naar 0172533916. Contact via whatsapp kan ook: 0628131522

Warme groet,

Team NovaDerm Huidkliniek

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?