Dé Huidkliniek van Alphen aan den Rijn e.o.
NovaDerm Huidkliniek

Het Team

Meet het team van NovaDerm Huidkliniek

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Hier staat een team voor je klaar die allen expert zijn op het gebied van de huid, huidklachten en huidverbetering. Samen met jou gaan wij aan de slag om jouw huid weer van binnenuit en buitenaf in een top conditie te krijgen.

Na jaren ervaring weten wij als geen ander hoe je kan leiden aan een huid waarin jij je niet lekker voelt. Het kan een impact hebben op iemands dagelijks leven. Het is zo mooi om te zien dat met de juiste producten en behandelingen je weer lekker in je eigen huid kunt zitten. Daar staan wij voor. Eerlijk en goed advies.

Maaike Ververs- de Vries is eigenaar van NovaDerm Huidkliniek. Zij starte deze praktijk in 2004.
Samen met Linda van der Zwan ook huid-& oedeemtherapeute helpen wij jou naar een mooie gezonde huid.

Hieronder stellen wij ons aan u voor.

Maaike Ververs-de Vries,
Huid- & Oedeemtherapeut en eigenaresse

Maaike haalde haar diploma in 1999 aan de Hogeschhol vanUtrecht. Heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken, maar starte in 2004 haar eigen praktijk in Alphen aan den Rijn. Van 2012 tot en met 2017 is ze docent geweest aan de Hogeschool van Utrecht naast haar praktijk en geeft nu ook nog trainingen aan schoonheidsspecialisten. Na lang alleen te hebben gewerkt, werd het in 2018 tijd voor medewerkers erbij. Samen met Alexandra en Linda vormt Maaike nu het team van NovaDerm Huidkliniek.

"Huidtherapeut is een mooi vak wat ik al meer dan 20 jaar uitoefen. Heerlijk om mensen weer goed in hun vel te laten zitten en te laten stralen. Dat bereik ik door niet alleen maar de buitenkant te behandelen maar ook de binnenkant aandacht te geven. Door middel van goede voeding, leefstijl en mindset werken aan een mooie huid"

Linda van der Zwan, Huid-& Oedeemtherapeute

Linda behalde in 2019 haar diploma voor huid-& enoedeemtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds oktober 2019 werkt ze bij NovaDerm Huidkliniek. Hier oefent ze alle facetten van het vak uit met veel plezier.
"Als huidtherapeut streef ik naar een eerlijk huid- en productadvies. Mijn doel is dat jij zélf leert je huid in balans te houden en bij mij komt voor een extra boost of advies. Zo streven we samen naar de beste versie van jouw huid! Als oedeemtherapeut streef ik ernaar jouw klacht zo dragelijk mogelijk te maken. Ook hierin geldt een samenwerkingsverband. Ik streef naar zelfmanagement en help je graag daar waar je mijn advies/behandeling nodig hebt. "

Wij staan voor je klaar om de juiste zorg te bieden voor jouw huid, in de breedste zin van het woord.
Kijk rustig rond op deze site en heb je vragen? Stel ze gerust.
Dat kan door een mail te sturen. Zie hiervoor de deze pagina, of bel naar 0172533916. Contact via whatsapp kan ook: 0628131522

Warme groet,

Team NovaDerm Huidkliniek

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, kunnen we je ergens mee helpen?