Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Het leveren van goede zorg met kwaliteit staat bij NovaDerm Huidkliniek hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan jouw ervaringen met de behandelingen die je krijgt bij ons.

Daarom nemen wij deel aan onderzoek om je ervaringen te bevragen.
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. Dit bureau heet Qualizorg BV.
Deelname aan
dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Wij stellen jouw deelname erg op prijs. Deze deelname is in het belang van het verbeteren van de zorgverlening! Daarom vragen wij om deel te nemen aan dit onderzoek.
Wil je mee doen met dit onderzoek? Dat kan.
Dit kun je kenbaar maken door dit tijdens je behandeling te laten weten. Maar we vragen dit ook tijdens je intake of tijdens je behandeling of je hieraan wilt mee doen.

In je dossier wordt er dan een vinkje aangevinkt. Dit wordt dan versleuteld en veilig verstuurd. Steekproefsgewijs worden er dan enquetes uitgezet onder de mensen die hebben aangegeven om hieraan mee te doen. Wij weten niet wanneer deze uitnodigingen worden verstuurd. 

Op deze manier kun je ons helpen om de dienstverlening binnen onze huidtherapiepraktijk te verbeteren.
Het geeft ons d
aarnaast ook informatie over het leveren van (beleids)informatie aan cliëntenorganisaties, overheid en toezichthouders. Maar ook informatie over het opstellen van keuze ondersteunende informatie voor consumenten. En het is ter ondersteuning van het zorginkoopbeleid van je zorgverzekeraar.

Wat betekent je deelname aan het onderzoek? Jouw deelname betekent medewerking aan een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Qualizorg BV. Dit kun je doen door je mail adres en adres door te geven aan ons.
Dan ontvang je een digitale vragenlijst. Deze vragenlijst neemt 5 minuten van je tijd in beslag. Je kunt deze vragenlijst volledig anoniem invullen.

De vragenlijst bevat vragen over de volgende onderwerpen:

Informatievoorziening van de praktijk, bejegening door de therapeuten, participatie en therapietrouw, verwachtingsmanagement, het behandelproces, anonimiteit en vertrouwelijkheid van je gegevens.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?