Mechanische Bindweefselmassage

Dé oplossing om uw cellulite en vet te verminderen, en uw huid te verstrakken.
Mechanische Bindweefselmassage!

Herken je in onderstaande punten?
 • Van plaatselijke vetophopingen die ondanks goede voeding, sporten en een gezonde levensstijl maar niet weg willen gaan.
 • Dat je op zich wel tevreden bent met je lichaam maar net nog de puntjes op de i wilt zetten.
 • Die vervelende, hinderlijke putten op de benen die maar dieper lijken te worden.
Dan hebben wij nu de oplossing:

Lipo-massage:
uitgevoerd met het LPG Endermologie apparaat.
Dit apparaat heeft een geweldige techniek om cellulite en huidverslapping aan te pakken. Deze techniek heet Endermologie en is een intensieve bindweefselmassage die huid en het onderhuids bindweefsel behandelt.
Door deze bindweefselmassage wordt de doorbloeding van de huid verbeterd, en de afvoer van lymfevocht wordt bevorderd en verhard (litteken) weefsel wordt verzacht. Hierdoor wordt de huid weer zacht soepel en steviger.

Hoe werkt LPG Endermologie?
De werking van het apparaat is de behandelkop. Deze behandelkop zuigt de huid op, zodat er in de huid gemasseerd wordt.
In de behandelkop zitten rollen die apart kunnen draaien en ingesteld kunnen worden. Op deze manier kan de huid worden gelift, uitgerold en tegelijk gemasseerd! Zie hieronder de film hoe dit precies werkt.

De huid wordt op deze manier op verschillende manieren in plooien gevormd zodat de weefselblokkades en vetophopingen worden los gemasseerd. Het LPG endermologie apparaat
zorgt ervoor dat de huid haar elasticiteit en veerkracht weer terug krijgt. Dit resulteert in een mooie gladde huid, waar jij je weer prettig in voelt!

Wanneer kun je LPG Endermologie in zetten?
LPG endermologie kan zowel cosmetisch en therapeutisch worden ingezet.

Bij de cosmetische behandelingen kun je denken aan:

 • Volume vermindering:
  Door de behandeling met Endermologie
  komen er in de vetcellen vrije vetzuren vrij. Deze vrije vetzuren worden naar de spieren vervoerd, wat zorgt voor volumeafname. Doordat de lymfe afvloed wordt gestimuleerd, worden deze vrije vetzuren sneller afgevoerd. Het natuurlijk proces van vetafbraak wordt bevorderd zonder cellen kapot te maken.
 • Vermindering van cellulite:
  Cellulite, ook wel genoemd een sinaasappelhuid, ziet eruit als een sinaasappel. Dit komt doordat de bindweefselschotten niet meer soepel kunnen bewegen en vast staan.
  Door een massage behandeling met LPG kunnen deze bindweefselschotten weer soepel bewegen. Hierdoor gaat het sinaasappel effect verdwijnen wat op de huid zichtbaar is bij cellulite, en krijgt de huid weer en gladder aanzien.
 • Huidversteviging:
  Door de aanmaak van fibroblasten in de huid, wordt er meer collageen aangemaakt. Met als resultaat een elasticiteit en een stevige huid. Je kunt hier bij denken aan de behandeling van huidverslapping, behandeling na liposuctie of liposculptuur of bij plaatselijk vastzittende vetophopingen.
  Bijvoorbeeld verslapte boven- armen en benen, of de buik na een zwangerschap.

LPG is fitness voor de huid, de meest natuurlijke manier voor huidverbetering
LPG zorgt dat de luie cellen bijvoorbeeld de Fibroblasten* weer actief worden en vetcellen geactiveerd worden en het vet gaan verbranden.

 • Hyaluron wordt aangemaakt, waardoor de vochthuishouding weer op peil komt:

 • *Fibroblasten zijn cellen die de collageen en elastine vezels aan kunnen zetten voor herstel, zodat de collageen en elastine productie omhoog gaat.

 • Elastine en Collageen zorgen voor de stevigheid in de huid.

 • De meest natuurlijke manier voor huidverbetering, zonder operaties of inspuitingen. De huid gaat zelf het werk doen.

LPG pakt het metabolisme van het lichaam aan. Door de zuigende beweging wordt uitgerold en gemasseerd daardoor komen vrije vetzuren vrij uit de vetcellen.
Deze vetzuren worden sneller afgevoerd doordat ook de doorbloeding van het weefsel wordt gestimuleerd. Vetcellen worden hierdoor verkleind en de vetafbraak wordt in gang gezet.
Deze behandeling is ook ideaal om in te zetten als voor- nabehandeling  van een liposuctie. Voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen.

 

Therapeutische indicaties LPG behandelingen:

Ook bij therapeutische indicaties kan LPG Endermologie behandelingen met bewezen resultaten worden ingezet.
Je kunt hierbij denken aan:

 • littekens (brandwonden, littekens na operatie of andere littekens)
 • Lipoedeem
 • Lymfoedeem
 • Bestraalde huid na behandeling van kanker
 • Voor-en nabehandeling van cosmetische ingrepen
 • Voor- en nabehandeling oncologische behandelingen en ingrepen.

Doordat de LPG de doorbloeding van het weefsel aanzet en verbetert kan hard weefsel zoals littekens, bestraalde huid of brandwonden soepeler worden. En hierdoor ook verfraaien. Maar bovenal kunnen klachten die hiermee samenhangen zoals pijn, jeuk of bewegingsbeperkingen worden verminderd.

De behandeling met LPG:

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreide intake gesprek plaats. Tijdens dit intake gesprek worden al uw wensen besproken en gekeken wat haalbaar is met LPG Endermologie.
Er worden foto’s gemaakt. Hiermee kunnen we goed het resultaat volgen en het resultaat beoordelen.
Tijdens de esthetische behandeling draag je een pakje. (Endermowear) Dit is er speciaal voor ontworpen om zo het apparaat goed zijn werk kan doen. De kop glijdt zo beter over de huid heen en hierdoor is de behandeling effectiever. De huid wordt ook beschermd en het is voor de hygiëne.
Een behandeling met LPG voelt aan als een diepe intense massage. Over het algemeen wordt het als prettig ervaren en doet het geen pijn. De intensiteit kan worden ingesteld en bijgesteld. Gedurende de behandeling kan de kracht van het apparaat hoger worden gezet als dat het toe laat.
Na de behandeling kan het behandelde gebied roder en warmer aanvoelen. Heel soms kunnen er blauwe plekjes ontstaan, maar dit trekt weg.
Bij esthetsiche behandelingen mogen er geen blauwe plekken ontstaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de wensen, indicatie en de verwachtingen. Uit ervaring is gebleken dat er over het algemeen tussen de 15 en 25 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. En dat er na ongeveer 10 behandelingen de eerste verbeteringen te zien zijn.
In het begin wordt er gestart met twee keer in de week één behandeling. Als het resultaat behaalt is worden de behandeling met 1 keer per week afgebouwd. Daarna als onderhoudt 1 keer per 4 weken. Het is wel van belang om de eerste 10 behandelingen twee keer in de week achter elkaar te ondergaan, dit om het gewenste resultaat goed te bereiken.

Adviezen voor na de behandeling voor een optimaal behandel resultaat:

 • Het is aan te raden om tijdens de behandeling je lichaam in te smeren met een speciale LPG crème. Deze crème zorgt ervoor dat huid die behandeld is optimaal wordt verzorgt en dat de vetafbraak wordt versneld. Thuis moet deze crème twee keer per dag worden aangebracht. Vlak voor de behandeling wordt deze crème ook aangebracht, en is aanwezig in de behandelkamer.

 • Er zijn verschillende crèmes aangepast aan het te behandelen probleem  beschikbaar, hiervoor wordt je goed geadviseerd tijdens de intake welke het beste bij je past.

 • Drink minstens twee liter water op de dag na de behandeling. Dit is nodig om de afvalstoffen die vrijkomen sneller afgevoerd kunnen worden. Ook de dagen erna is het aan te raden om twee liter water te drinken.

 • Om de vrije vetzuren die vrijkomen tijdens de behandeling sneller af te kunnen voeren, is het een advies om binnen 6 uur na de behandeling 30 minuten cardiotraining te gaan doen. Dit versnelt het proces van het afvoeren van de vetzuren en bevordert het resultaat. Er zijn mogelijkheden om dit in Orange Wellness Club te doen. Zo kun je de behandeling en het sporten mooi combineren.

 • Zorg tijdens de behandelperiode voor voldoende beweging. Zoals wandelen, fietsen of zwemmen.

 • Laat tijdens de behandelperiode suiker staan, dit zorgt ervoor dat de opslag van vetten wordt beperkt.

Tarieven LPG Endermologie behandeling

 • Losse behandeling 40 minuten                                                             €50,00
 • 10 behandelingen van 40 minuten per behandeling                      €475,00
 • 10 behandelingen van 40 minuten per behandeling inclusief
  producten pakket. (t.w. 103.-)                                                               €545.00

Het producten pakket bestaat uit:

 • Endermowear, pakje wat u draagt tijdens de behandelingen.
 • Speciale thee, 14 daagse kuur. Dit ondersteund uw lichaam met afvoeren van afvalstoffen.
 • Bodyproduct om uw lichaam te verzorgen en te ondersteunen tijdens de behandelperiode om zo het resultaat te optimaliseren.

*Boek nu jouw Gratis! proefbehandeling om te kijken of LPG endermologie iets voor je is.

* Met mijn aanmelding geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals er beschreven staat in de  privacy verklaring