Dé Huidkliniek van Alphen aan den Rijn e.o.
NovaDerm Huidkliniek

Microneedling

Microneedling met De Dermica Pen is een veilige en effectieve manier om huidverbetering en huidvernieuwing te stimuleren.

De Dermica Pen bestaat uit steriele vibrerende naaldjes. Deze vibrerende naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid. Door deze kleine kanaaltjes wordt de huid aangezet tot het aanmaken van nieuwe huid. De vibrerende naaldjes kunnen worden ingesteld op diepte en lengte. Zo kan de behandeling helemaal worden aangepast aan waar je aan wilt werken.  Deze kanaaltjes die gemaakt wordt door De Dermica pen, zijn niet zichtbaar voor het blote oog. De kanaaltjes zijn zo klein dat het precies genoeg is voor het natuurlijke herstelproces van de huid.

De bovenste huidlaag wordt niet beschadigd. In de diepere lagen ontstaat er een actieve celdeling om de huid te herstellen.

 

Bij dit herstelproces wordt er  nieuw elastine en collageen aangemaakt. Deze nieuwe elastine en collageen aanmaak, zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder en dikker. 

Met deze behandeling kunnen er verschillende huidproblemen behandeld kunnen worden.

De Behandelmogelijkheden zijn:
– Algehele huidverbetering
– Fijne lijntjes
– Rimpels
– Huidverslapping
– Diverse pigmentatie problemen
– Grove huidstructuur / vergrote poriën
– Hypertrofische en hypotrofische littekens
– Acne littekens
– Brandwonden
– Striae / striemen

Voorbereiding:

Om de gewenste behandelresultaat te behalen is het belangrijk om de zonlicht en de zonnebank zes weken voor de eerste behandeling te vermijden. Bij blootstelling aan zonlicht is het belangrijk de huid te beschermen met een hoge beschermingsfactor (minimaal SPF 30).

Na de behandeling:

Afhankelijk van het soort behandeling en de huidtype, zal de huid er roze/rood uit gaan zien en is de huid gevoelig. Bij sommige huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven, bij andere huidtypen kan de roodheid na enkele uren al verdwijnen. Het is belangrijk om de huid nog zes weken na de laatste behandeling goed te beschermen met SPF.
Het natuurlijke herstelproces wordt op gang gebracht en werkt nog maanden door in de huid. Na gemiddeld twee tot vier weken zijn de huidverbeteringen geleidelijk zichtbaar, na acht weken zijn de resultaten duidelijk zichtbaar.

Behandelfrequentie Dermica Pen

Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan. Het aantal te volgen behandelingen hangt af van de huidconditie, behandelindicatie en de leeftijd. Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Ook is onderhoud nodig voor een blijvend resultaat. Bij NovaDerm krijgt u een passend advies geschikt voor jouw huid.

Heb je interesse in deze behandeling dan kun je een afspraak maken bij NovaDerm voor een intakegesprek.
Tijdens een intakegesprek wordt jouw huid onderzocht en zal er worden bepaald of je huid in aanmerking komt met de Dermica pen behandeling. Ook wordt er uitgebreide uitleg geven over deze behandeling en kunnen al je vragen beantwoord worden. 

Maak direct een afspraak door op onderstaande button te klikken.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com