Microneedling met de Dermica Pen. Dit is een veilige, effectieve manier voor huidverbetering en huidvernieuwing van je huid.

De Dermica Pen is een pen wat bestaat uit 11 steriele trillende naaldjes. Deze naaldjes maken kleine gaatjes in je huid. Door deze kleine gaatjes wordt je huid aangezet tot het aanmaken van nieuwe huid. De trillende naaldjes kunnen worden ingesteld op diepte en lengte. Zo kan de behandeling helemaal worden aangepast aan waar je aan wilt werken.  Deze gaatjes die gemaakt wordt door De Dermica pen, zijn niet zichtbaar voor het blote oog. De gaatjes zijn zo klein dat het precies genoeg is voor het natuurlijke herstelproces van je huid.

De bovenste huidlaag van je huid wordt niet beschadigd.
in de diepere lagen van je huid ontstaat een actieve nieuwe celdeling. Door deze actieve nieuwe celdeling gaat je huid herstellen en vernieuwen.

Bij dit herstelproces en vernieuwing van je huid wordt er elastine en collageen aangemaakt in je huid.
Deze elastine en collageen zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder en dikker. Je huid wordt vernieuwd en hersteld op deze manier.
Microneedling kan voor verschillende huidproblemen worden ingezet.

Deze huidproblemen kunnen zijn:

De voorbereiding op je behandeling:

Voor het beste resultaat is het belangrijk om je huid voor te bereiden op de behandeling. Deze voorbereiding bestaat uit het gebruiken van de juiste verzorgingsproducten. Dit zorgt ervoor dat je huid een goede gezonde basis krijgt. Een goede basis geeft een goed eindresultaat.
Waar je ook op moet letten is zonlicht en het gebruik van de zonnebank. Minimaal zes weken voor de eerste behandeling mag je geen zon hebben gehad. Gedurende de hele kuur moet je je huid beschermen met een goede SPF, minimaal SPF 30. Ook na de laatste behandeling mag je 6 weken geen zon hebben op je huid.

Hoe ziet je huid eruit na de behandeling?

Direct na de behandeling is je huid licht rood en voelt warm aan.
Het gevoel lijkt op een schrale warme huid. Dit gevoel trekt na een aantal uurtjes weg. Om je niet met een rode kleur naar huis te laten gaan, camoufleren wij je huid met een speciale make-up.
Deze make-up verzorgt en kalmeert je huid en heeft ook een SPF.
Na de behandeling ben je direct beschermt met een SPF.
De huid vernieuwing die we met deze behandeling in gang zetten, werkt nog een aantal maanden door. Na ongeveer twee tot vier weken zijn de eerste huidverbeteringen licht zichtbaar. Na acht weken zijn de resultaten duidelijk zichtbaar. Om het resultaat goed te volgen maken we voor en een na foto van je huid.

Hoe vaak wordt je behandeld?

Hoe vaak je behandeld moet worden hangt af van verschillende factoren. Voor het beste resultaat is het belangrijk  om deze behandeling in kuurverband te volgen. Het aantal behandelingen hangt af van je huidconditie, leeftijd en de klacht waar je aan wilt werken. Meestal zijn er vier tot zes behandelingen nodig. Om het resultaat wat je hebt bereikt na de kuur vast te houden is het advies om een onderhoud behandeling te volgen. Dit kan een microneedling behandeling zijn, maar ook huid verbeterende gezichtsbehandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Wil je meer weten over deze behandeling?
Maak dan  een afspraak voor een intakegesprek.
Tijdens een intakegesprek kijken we naar je huid en kun je al je vragen stellen. Zo kunnen we kijken of deze behandeling iets voor je is.
Als je onderstaand formulier invult dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

*Met mijn aanmelding geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals er beschreven staat in de privacy verklaring .