Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Missie

Eigenlijk zegt de naam van de praktijk het al NovaDerm. Nova betekend nieuw en Derm betekend huid. Dus een nieuwe huid. Nu kunnen wij je niet een nieuwe huid geven, maar wat we wel kunnen is de klachten die je ervaart met je huidaandoening zo veel mogelijk verminderen of het zoveel mogelijk dragelijk maken. Dit doen we door met jou samen te werken en de behandeling op jouw klachten af te stemmen. Op deze manier krijg je altijd een behandeling op maat. Dit om zo de beste behandeling voor je  te kunnen aanbieden zodat jij je weer goed voelt in jouw huid.

Huidverzorging moet een beleving zijn. Een ontspannende beleving waarbij gezondheid van binnen en buiten belangrijk is. Als de binnenkant op orde is zie je dat ook terug in je huid. We kijken niet alleen naar de klacht die iemand heeft aan zijn of haar huid maar kijken naar het geheel van de mens. Op deze manier bieden wij een totaalpakket aan om de klachten die iemand heeft aan zijn huid optimaal te kunnen verhelpen of te kunnen verlichten. Door samenwerking met verschillende disciplines kan het zijn dat wij hulp inschakelen om uitgebreidere zorg te kunnen bieden.

Iedere huid de beste zorg!

Visie:

Onze visie is om laagdrempelig te zijn en betrouwbaar. Om op deze manier jou de beste zorg te kunnen bieden. Dit doen we met goed opgeleide huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, pedicure en masseurs, maar ook door samen te werken met verschillende disciplines.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?