Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Ongewenste haargroei of overbeharing in het gelaat en in de hals komt bij veel vrouwen voor. Vrouwen hebben hier last van voornamelijk in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Maar ook bij dames in de menopauze en op middelbare leeftijd kan ongewenste haargroei voorkomen.

We spreken van ongewenste haargroei als de beharing afwijkt van het normale patroon. Er wordt onderscheid gemaakt van twee soorten overbeharing: Hypertrichose en hirsutisme.

Hypertrichose is overbeharing op een willekeurig gebied op het lichaam. De toename van haar is meer dan verwacht op grond van leeftijd, ras of geslacht. Het kan voorkomen bij mannen als vrouwen.

Hirsutisme is overbeharing volgens een mannelijk beharing patroon bij vrouwen. Er is een toegenomen haargroei in het baard snor gebied bij vrouwen en op het lichaam kan de beharing ook meer zijn dan normaal.

Bij NovaDerm behandelen we ongewenste haargroei in het gelaat door middel van Elektrische epilatie. Meer informatie over deze behandeling vindt je op deze pagina .

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?