Oxygenetix

Dit is echt een fantastisch product. Een camouflage foundation waar je mee kunt gaan slapen! Ja, echt waar! Dit product heeft geen verstikkend gevoel voor je huid.
Als je het gebruikt geeft het een heel natuurlijk effect, zonder een masker te worden.
Je kunt het zelfs gebruiken op hele kwetsbare huiden. Het is ontwikkeld om aan te brengen op huiden met diverse problemen. Je kunt hierbij denken aan:
beschadigingen van de huid, verwondingen, droge huid, littekens door acne, rosacea, eczeem, psoriasis enz. Ook kan ik het aanbrengen als je een intensieve behandeling hebt gehad bij mij in de praktijk. Zo ga je weer met een mooie egale huid de deur uit zonder dat iemand ziet dat je een behandeling hebt gehad. almond
Oxygenetix kalmeert en verzorgt de huid. Het is een zuurstof doorlatende camouflerende foundation die werkt als een tweede huid. Het stimuleert zelfs de aanmaak van nieuwe cellen en hierdoor de aanmaak van collageen en elastine. Het heeft een hele luchtige formule waardoor je niet voelt dat je foundation draagt. Er zit zelf een bescherming factor van 25 in. Het geeft niet af en je kunt er zelf mee zwemmen.
Kortom ik ben er heel enthousiast over.

Wil je weten of Oxygenetix ook iets voor jou is maak dan een afspraak bij NovaDerm dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Klik hier voor de contact gegevens.

%d bloggers liken dit: