Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Peelingen!
Wil je je huid verjongen of heb je bepaalde huidproblemen waar je wat aan wilt laten doen? Dan kunnen peelingen een oplossing voor je zijn. Peelingen helpen je om je huid te verjongen. Maar kunnen ook bepaalde huidproblemen aanpakken of verminderen.

Zeker als je last hebt van acnelittekens, donkere pigmentvlekken, grove poriën, rimpels of een zon beschadigde huid? Dan kan een peeling zeker een oplossing voor je zijn. Voor ieder huidprobleem is er wel een peeling te vinden om dit huidprobleem aan te pakken.
Wel is het zo dat de behandeling van een peeling altijd in kuurvorm wordt aangeboden. Dit om het beste resultaat te bereiken. Ook kunnen producten voor thuis niet ontbreken om dit resultaat te ondersteunen.
Met deze combinatie bereik je het beste resultaat.

Peelingen bestaan uit een chemische vloeistof die op de huid wordt aangebracht.

Deze chemische vloeistof zorgt ervoor dat de de stof tussen de huidcellen opgelost wordt. Hierdoor komen deze huidcellen los te liggen.
Als deze huidcellen los komen te liggen ga je schilferen. De huid kan hierdoor sneller vernieuwen waardoor deze frisser en strakker wordt. Afhankelijk van de concentratie en de zuurgraad van de peeling (de sterkte) kunnen er meer of minder huidlagen direct verwijderd worden.
Door een peeling wordt er meer vocht in de huid vast gehouden. Als er meer vocht wordt vastgehouden in de huid ziet de huid beter. De huid is beter gehydrateerd.
Zoals je hierboven leest heeft een peeling veel voordelen om je huid te verbeteren.

Bij NovaDerm huidkliniek worden er verschillende peelings uitgevoerd.

Peelings die kunnen oppervlakkig zijn, medium diep zijn en kunnen zeer diep zijn. Welke peeling en met welke diepte er wordt behandeld, is afhankelijk van de indicatie en afhankelijk van je huidconditie.
Maar ook je wensen spelen hierin een rol. Om hierin duidelijkheid te krijgen welke peeling met welke sterkte voor jou gechikt is, wordt er altijd een intake gesprek afgenomen en een huidonderzoek. Op deze manier  kunnen we bepalen welke peeling voor jou het beste is.

De peelingen die wij bij NovaDerm Huidkliniek worden uitgevoerd kunnen soms worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Dit is bij de acnelittekens het geval dat dit vergoed kan worden voor je.
De overige indicaties worden niet vergoed en zijn een cosmetische behandeling en altijd uitgesloten van vergoeding door de zorgverzekeraar.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?