Vergoedingen 2020

De meeste behandelingen bij NovaDerm Huidkliniek, kunnen worden vergoed uit. Deze vergoeding kan komen uit de aanvullende verzekering of uit de basis verzekering. Lees hieronder wanneer dit is.

Bij NovaDerm Huidkliniek worden verschillende behandelingen gegeven. Huidtherapeutische behandelingen, oedeem behandelingen en cosmetische behandelingen. Maar ook voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen kun je bij ons terecht.
Voor de huidtherapie behandelingen, oedeem behandelingen en de therapeutische elastische kousen is er een vergoeding mogelijk.

De huidtherapeutische behandelingen komen meestal uit de aanvullende verzekering. Als je wil je weten of een behandeling vergoed wordt, kijk dan bij de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering.
Ook kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar. Zij kunnen je vertellen wat er vergoed wordt.

De oedeem behandelingen en het aanmeten van de therapeutische elastische kousen worden ook vergoed. Deze vergoeding komt uit de Basisverzekering.

Oedeemtherapie is een behandeling wat soms chronisch kan zijn. Chronische behandelingen komen als vergoeding uit de basis verzekering. Dit is vanaf de 21ste behandeling.
De eerste 20 behandelingen moeten eerst zelf betaald worden. Of vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Zijn deze behandelingen vergoed of zelf betaald, dan wordt er vanaf de 21ste behandeling vergoeding gegeven uit de basis verzekering.

Wij bij NovaDerm meten ook therapeutische elastische kousen aan.
Deze vergoeding voor therapeutische elastische kousen komt ook uit de basis verzekering. Let hier wel bij op dat het eigen risico eerst op moet zijn. Als deze op is worden de therapeutische elastische kousen vergoed.

Het aanmeten van therapeutische elastische kousen en de oedeemtherapie worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. Voor de behandelingen die uit de aanvullende verzekering komen krijgt u een factuur. Deze factuur moet direct worden betaald per pin of contante betaling.

De Cosmetische behandelingen vallen altijd buiten de vergoeding van de zorgverzekeraar.

Eén gedachte over “Vergoedingen 2020”

 • Marianne Bastemeyer schreef:

  Hallo mevrouw Ververs,
  Heeft u de oxygenetics taupe in voorraad als mijn eerste flesje op gaat raken? Ik weet niet hoe lang ik ermee zal doen, maar wil alvast weten of u me het kunt leveren.
  De behandeling is iets dieper geweest, zie ik, maar is prima te verdragen. En de oxygenetics maakt dat ik mij gewoon overal kan vertonen😉.
  Met vriendelijke groet,
  Marianne Bastemeyer

Reacties zijn gesloten.