Dé Huidkliniek van Alphen aan den Rijn e.o.
NovaDerm Huidkliniek

Voedingsadvies en huidverzorging

De huid is ons grootste orgaan. Het beschermd ons tegen invloeden van buiten af.

We reinigen de huid en smeren het in met een crème om zo de huid in de meest optimale conditie te houden. Dit is niet altijd voldoende en soms heeft het net meer nodig.

Je lichaam en huid is opgebouwd uit cellen en deze cellen zijn opgebouwd uit stoffen die via je voeding in het lichaam komen. Bevat je voeding niet de juiste voedingstoffen dan heeft dit invloed op je lichaam en uiteindelijk ook op je huid. Met voeding kun je je huid ook verzorgen. Door middel van een goede basisvoeding eventueel aangevuld met supplementen kun je de huid een complete verzorging bieden en in optimale conditie krijgen en houden. Als de basis goed is zie je dat ook terug in je huid. Je huid gaat weer stralen als je goed voor jezelf zorgt. Want wat je eet zie je terug aan je huid.

 

 

 

 

 

NovaDerm huidkliniek biedt verschillende soorten behandelingen aan om de huid weer in goed conditie te krijgen en te houden. Dit kan worden ondersteund met voedingssupplementen.

Naast voedingsadviezen en de basis weer op orde krijgen of optimaliseren kun je met voedingssupplementen je huid ondersteunen.

NovaDerm huidkliniek adviseert en verkoopt supplementen van Cellics Skin Health Nutrition

Wilt u hier meer over weten of wil je een bestelling plaatsen voor voedingssupplementen. Neemt u dan contact op met de praktijk. Of kijk in de online winkel

Of klik op onderstaande button om direct een afspraak in te plannen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com