Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

De huid is ons grootste orgaan. Het beschermd ons tegen invloeden van buiten af. We reinigen de huid en smeren het in met een crème om zo de huid in de meest optimale conditie te houden. Dit is niet altijd voldoende en soms heeft het net meer nodig.

Je lichaam en huid is opgebouwd uit cellen en deze cellen zijn opgebouwd uit stoffen die via je voeding in het lichaam komen.
Bevat je voeding niet de juiste voedingstoffen dan heeft dit invloed op je lichaam en uiteindelijk ook op je huid. Met voeding kun je je huid ook verzorgen. Door middel van een goede basisvoeding eventueel aangevuld met supplementen kun je de huid een complete verzorging bieden en in optimale conditie krijgen en houden. Als de basis goed is zie je dat ook terug in je huid. Je huid gaat weer stralen als je goed voor jezelf zorgt. Want wat je eet zie je terug aan je huid.

NovaDerm huidkliniek biedt verschillende soorten behandelingen aan om de huid weer in goed conditie te krijgen en te houden. Dit kan worden ondersteund met voedingssupplementen. Naast voedingsadviezen en de basis weer op orde krijgen of optimaliseren kun je met voedingssupplementen je huid ondersteunen.

NovaDerm huidkliniek adviseert en verkoopt supplementen van Vitakruid. Ook is NovaDerm Huidkiniek Partner van ZInzino. Voor deze producten verwijzen we je graag naar onze partner website.

Om een beter inzicht te geven in hoe jouw huid en lichaam ervoor staan doen we bij een intake gesprek een collageenscan. Deze scan laat via een echo beeld de binnenkant van je huid zien. Ook kun je een vetzuren test ondergaan om de verhouding omega 3-6 te onderzoeken. Op deze manier kunnen we jouw het beste advies geven en je helpen met de klachten aan je huid. Wil je meer weten over de vetzuren test? Klik dan op onderstaande button.

 

Wil je meer weten over voeding en huidklachten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Dit kan via de mail, whatsapp of bellen. De gegevens staan hiernaast, of gebruikt de whatsapp button rechtsonder.

Wil je direct een afspraak inplannen of direct een vetzurentest inplannen? Klik dan op onderstaande button.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?