WishPro magnetic infusion technology

Nieuw in Nederland!

Iedere huid is uniek. Een behandeling met de WishPro is daarom helemaal afgestemd op jouw huidconditie en behoefte.

Er is keuze uit wel 10 verschillende serumcapsules met stuk voor stuk actieve ingrediënten om jouw huid te verbeteren.

Na  één behandeling van slechts 15 minuten is er al zichtbaar resultaat. Maar in een kuur vorm kun je extra lang genieten van het maximale effect. Een gezonde, gladde en gehydrateerde huid.

WishPro maakt gebruikt van Magnetic Infusion Technology. dit is een geavanceerde technologie wat gebruikt maakt van krachtige magneten. In de huid wordt hiermee de aanmaak van elastine, collageen gestimuleerd. Het levert voedingsstoffen voor de huid, het ondersteunt de spiervezels en geeft een goede hydratatie.

WishPro is er voor iedere huidtype, jong, oud, man of vrouw en voor verschillende huidindicaties, zoals: rimpels, fijne lijntjes, doffe huid, vette huid en pigmentvlekken.

WishPro home-slide0

De WishPro bied een breed scala aan behandel opties. Zowel voor een probleemhuid, of een huid met rimpels die direct een anti-aging effect wilt. Of een huid die een boost kan gebruiken omdat je een doffe vale huid hebt. Kortom voor ieder huidtype en elke behoefte kan de WhisPro worden ingezet.

WishPro biedt de volgende behandelopties:

  • Huidverjonging
  • Huidvernieuwing
  • Anti-aging
  • Probleemhuid/ vette huid
  • Acnehuid
  • Kalmeren van een droge/ geïrriteerde huid
  • Ongelijkmatige huid teint.

Hoe vaak?

Al na één behandeling is het resultaat direct zichtbaar. De huid is zacht, heeft een mooie glans, voelt soepel aan en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit resultaat houdt een maand aan. Voor een langer zichtbaar resultaat raden we aan om een kuur te volgen van 6-8 behandelingen. (1 keer in de 1 á 2 weken)

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze behandeling?

Neem dan contact op met de praktijk en maak direct een afspraak.