Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Binnen NovaDerm werken huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten onder één dak. Alexandra en Mariska zijn schoonheidsspecialist. Maaike is huidtherapeut en Linda afstuderend huidtherapeut. Allemaal hebben we dezelfde missie: jou tevreden met je huid en lekker in je vel de deur uit te laten gaan. Maar wat is nou precies het verschil tussen een huidtherapeut en een schoonheidsspecialist?

Het beroep huidtherapeut is een relatief jong beroep en in de praktijk rijst vaak de vraag wat de huidtherapeut nou precies anders doet dan de schoonheidsspecialist. Het werk van de schoonheidsspecialist en de huidtherapeut lijken te overlappen en op sommige vlakken is dat ook zo. Zowel de huidtherapeut als de schoonheidsspecialist hebben veel kennis over de huid en huidproblemen. Beiden werken wij met mensen die hun huid graag verbeterd willen zien.

Schoonheidsspecialist

Het grootste verschil tussen het werk van de huidtherapeut en het werk van de schoonheidsspecialist is dat het accent van het werk voor schoonheidsspecialisten meer op ontspanning en schoonheid ligt. Alexandra en Mariska behandelen dan ook met name een gezonde huid. Het doel van een schoonheidsbehandeling is ontspanning en verzorging. Hierbij kun je denken aan ontspannende huidmassages, verfrissende maskers of verzorgende behandelingen zoals epileren en harsen of bijvoorbeeld het verven van wimpers en wenkbrauwen. Bij onze schoonheidsspecialisten word je lekker in de watten gelegd met rustgevende muziek, een warm dekentje en heerlijke geuren. Schoonheidsspecialisten hebben een 3-jarige MBO opleiding gevolgd en hebben alle kennis in huis om jou met een heerlijk ontspannen en verzorgd gevoel de deur uit te laten gaan. Soms volgen zij cursussen om hun kennis te verrijken. Zo is onze schoonheidsspecialist Mariska gespecialiseerd in sportmassages en pedicurebehandelingen!

Huidtherapeut

Huidtherapeuten zijn meer helend met de huid bezig. Bij de huidtherapeuten Maaike en Linda kom je niet voor een ontspannende behandeling. Het doel van een huidtherapeutische behandeling is een huidklacht te verminderen of te herstellen. Hierbij gaat het vaak om een zieke of beschadigde huid. De opleiding Huidtherapie is een vierjarige Hbo-opleiding waarin veel kennis wordt opgedaan rondom huid-, haar- en nagelproblematiek. Na de opleiding komt de huidtherapeut in het Kwaliteitsregister te staan. Voor verlenging van deze registratie moeten de huidtherapeuten jaarlijks punten behalen om hun kennis op peil te houden. Maaike en Linda werken samen met huisartsen en dermatologen en behandelen diverse huidklachten. Bij onze huidtherapeuten kun je terecht voor acnetherapie, littekentherapie, elektrische ontharing, LPG-therapie, coagulatietherapie, camouflagetherapie, wondzorg en oedeemtherapie.

Samenwerking

Voor ontspanning en verzorging van je huid kun je dus terecht bij Alexandra en Mariska. Maaike en Linda zijn gespecialiseerd in het herstel en verbetering van je huid. De huidtherapeuten en de schoonheidsspecialisten vormen een prachtige aanvulling op elkaar en kunnen goed samenwerken. Binnen NovaDerm verwijzen wij naar elkaar door om op die manier kennis te bundelen en een optimaal behandelpakket aan te bieden. Zo kun je genieten van een combinatie van herstel en ontspanning van je huid!

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?