Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Men zegt weleens dat je ogen de spiegel van je ziel zijn. Maar wist je al dat je huid ook heel goed weergeeft hoe het er aan de binnenkant aan toe is? Om een mooie en gezonde huid te behouden, moet je lichaam piekfijn in orde zijn!

HOE HOUD JE JEZELF VANBINNEN MOOI EN GEZOND?

Je binnenkant gezond houden is dus een must. Maar hoe doe je dat? Voordat we je de clue van deze blog gaan vertellen, zeggen we je eerst dat een gezonde leefstijl de basis is van alle vormen van huidverbetering. Zorg er daarom goed voor dat jij gezonde voeding binnenkrijgt, goed drinkt en lekker actief bent. Een ommetje na het eten, je fiets weer uit de schuur; zet jezelf lekker in beweging!

Na dit gezegd te hebben, bieden we je ook iets aan! Je kunt jezelf namelijk een flinke hand helpen met Cellics! Cellics zijn poeders of pillen boordevol hoogwaardige vitaminen en mineralen, die lichaamsprocessen en organen ondersteunen. Die werken dus niet óp maar ín je huid. De natuurlijke en organische ingrediënten van Cellics zijn klinisch en wetenschappelijk onderbouwd en dus uitermate onderzocht, uitgeprobeerd en getest. De Cellics zijn gefocust op de huid en bevatten huidspecifieke ingrediënten, zodat jouw gezonde binnenkant je buitenkant maximaal laat stralen!
Je gebruikt het heel makkelijk met één schepje poeder in water, je smoothie of een sapje en je werkt aan je binnenkant, zodat je buitenkant gaat stralen.

HOE GEBRUIK JE HET?

Cell Omega is in de vorm van een capsule. Neem er twee per dag, bij voorkeur bij je ontbijt. Voor kinderen kun je ze eventueel doorknippen, zodat ze ook vloeibaar in te nemen zijn.

Cell First, Cell Pure en Cell Elixer en Cell Elixer Limitless zijn poeders. Deze Cellics poeders zijn prima oplosbaar en kun je roeren of shaken.

Tip! Gebruik een melkklopper.

WELKE POEDER PAST BIJ JOU?

Cellics heeft vier verschillende hoofddoelen. Herstructureren, stralen, beschermen en detoxen. We gaan je vertellen welke Cellics nou precies wanneer van pas komt.

Cell Elixer | Cell Elixer Limitless | Let’s rebuild                                     

Voor wie? : HUIDVERSLAPPING, RIMPELS, FIJNE LIJNTJES

Cell Elixer is speciaal voor opkomende rimpels, volume verlies, kraaienpootjes en andere vormen van huidverslapping. Deze huidkwaaltjes zijn namelijk het gevolg van het verlies aan collageen in je huid.
Maar collageen is nog voor veel meer processen in je lichaam belangrijk. Voor je botten je spieren en je weefsels. Naarmate je ouder wordt, wordt de natuurlijke aanmaak van collageen steeds minder. Wil jij dit voorkomen en aanpakken? Dan is deze poeder heel geschikt voor jou! 

Is Cell Elixer Limitless of de Cell Elixer iets voor jou? Bestel de Cellics in onze webshop!

Cell Omega | Let’s shine                                                          

Voor wie? VOOR IEDEREEN!

Cell Omega is geschikt voor iedereen, dus ook voor jou! Cell Omega bevat namelijk essentiële vetzuren van Alaska vis, die een bijdrage leveren aan de bescherming van onderliggende gezonde cellen en weefsels. Omega vetzuren EPA en DHA beïnvloeden je gezondheid positief en verbeteren bepaalde lichamelijke functies aanzienlijk! Zo hebben de vetzuren een positieve stimulans op hart en bloedvaten (cardiovasculair stelsel), ondersteunen deze het immuunsysteem en hebben deze een positieve werking op de hersenen.

Met de werking van de vetzuren op oa het cardiovasculair stelsel draagt Cell Omega bij aan het behoud van een soepele en elastische huid.

Is Cell Omega iets voor jou? Bestel de Cellics in onze webshop!

Cell Pure | Let’s detox                                        

Voor wie?: ACNE, ECZEEM, ROSACEA, ONZUIVERE HUID

Huidproblemen zie je natuurlijk vaak aan de buitenkant, maar wat je misschien niet weet is dat veel huidproblemen van binnen ontstaan! Niet ieder lichaam is in staat om afvalstoffen en gifstoffen goed af te voeren en dat zien we vaak terug in de huid. Cell Pure helpt bij de instandhouding van de leverfunctie. Naast een mix van vitaminen en mineralen bevat Cell Pure het plantenextract van de mariadistel, welke de reinigende werking van de lever ondersteunt. Cell Pure zuivert je lichaam van binnenuit, zodat je huid vanbuiten verbetert! Heb jij last van een onzuivere huid? Dan is dit een hele goede start.

Is Cell Pure iets voor jou? Bestel de Cellics in onze webshop!

Cell First | Let’s protect                                         

Voor wie?: HUIDVEROUDERING, PIGMENTVERSCHILLEN, DOFFE HUIDEN

Cell First is gericht op bescherming van je huid. Je huid is namelijk dagelijks blootgesteld aan uitlaatgassen, UV-straling en vuiligheid van buitenaf. Daarnaast krijgt je huid het van binnenuit soms zwaar te verduren. Denk hierbij aan stress, bewerkt voedsel of vermoeidheid. Deze poeder bevat een mix aan antioxidanten. Antioxidanten helpen je gezonde cellen om zich te weren tegen agressieve verbindingen in je lichaam, die schade aanrichten wanneer onze cellen niet goed zijn beschermt (met onder andere huidveroudering tot gevolg). Koper is één van die antioxidanten en die draagt bij aan een normale pigmentatie van je huid. Deze poederbeschermer voedt en beschermt van binnenuit!

Is Cell First iets voor jou? Bestel de Cellics in onze webshop!

Kom je er zelf niet uit welke Cellics je nu zal nemen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag met het kiezen van jouw Cellics!  We hebben nu een leuke korting van 10% op elk product van Cellics.

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?