Telefoonnummer

+31(0)172533916

Email adres

info@novadermhuidkliniek.nl

Openingstijden

Di t/m Vrij: 8:30-17:30 uur

Het is bijna zover,we gaan verhuizen!

In onze eerdere nieuwsbrief hebben wij het al aangekondigd: wij gaan verhuizen naar een mooi pand in het centrum van Alphen aan den Rijn! Op dit moment wordt er nog hard gewerkt maar het is bijna klaar! In deze nieuwsbrief laten we je het nieuwe adres weten en vanaf wanneer we er zitten. Ook hebben we een leuke openingsactie!

Hieronder informatie over het nieuwe pand.

Je bent vast nieuwsgierig waar we ons precies gaan vestigen? Het nieuwe pand is in het mooie centrum van Alphen aan den Rijn.
Dit is het nieuwe adres:
Paradijslaan 28
2405 CC Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172 533916
E-mail: info@novadermhuidkliniek.nl

De nieuwe locatie van NovaDerm Huidkliniek bevindt zich straks tussen supermarkt Hoogvliet en de Adventskerk, naast Embody Health Chiropractie en om de hoek van Dessous Lingerie.

De praktijk is hierdoor centraler gelegen en makkelijker te bereiken. Openbaar vervoer is op loopafstand, parkeren met de auto kan op de Paradijslaan of in Parkeergarage Castellum. De fiets kan natuurlijk ook, deze kan vlakbij de deur geparkeerd worden!

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, daarom zijn we volgende week 2 dagen gesloten, namelijk op
donderdag 21 en vrijdag 22 oktober.

We zijn op deze dagen beperkt bereikbaar met de telefoon, via whatsapp en mail, maar we proberen je wel zo snel mogelijk te antwoorden.
Op Maandag 25 oktober zijn we weer open op de nieuwe locatie!

Vanaf 26 oktober hebben wij nieuwe openingstijden van de praktijk. We gaan de openingstijden verruimen! Dit zijn de nieuwe openingstijden:

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 9:00-18:00
Woensdag: 8:30-18:00 
Donderdag: 9:00-18:00
Vrijdag: 8:30-21:00
Zaterdag: 10:00-14:00

Bestel je producten via de webshop!!

Tijdens de verhuizing kun je natuurlijk nog steeds je producten online bestellen via whatsapp, mail of de webshop. Na de verhuizing kun je ook in de nieuwe locatie in de winkel langskomen voor je producten en advies. Dus heb je producten nodig, bestel ze dan via de mail, whatsapp  of via onze webshop! Dan zorgen wij ervoor dat het klaar staat voor je. We maken dan een afspraak wanneer je het op kunt komen halen, of we brengen het bij je langs!

Verhuizingsacties!

Wij hebben twee leuke voor je.
Hieronder kun je de acties lezen en direct boeken!
 

Ontvang een GRATIS vitamine C oog behandeling bij je gezichtsbehandeling!
Boek je in de komende twee weken een gezichtsbehandeling bij ons, dan ontvang je een vitamine C oog behandeling cadeau! Geef je huid rond je ogen extra aandacht. Dat doe je met vitamine C. Het geeft een boost, verstrakt,versterkt de huid en geeft je een stralende blik!
Boek nu een gezichtsbehandeling en ontvang een oog behandeling ter waarde van €25,00 helemaal gratis!
Plan een make-up advies in!
Maak nu een afspraak bij Alexandra voor een persoonlijk make-up advies!
De feestdagen staan alweer voor de deur. De tijd gaat komen dat we weer feestelijk gekleed gaan, daar mag een mooie make-up niet bij ontbreken.
Maak je look compleet met de minerale make-up van jane iredale.

Minerale make-up die je huid verzorgt en jouw huid echt verbetert!
Je krijgt tips en tricks en advies hoe jij je make-up het beste kan aanbrengen.
Plan je deze afspraak in, in de komende twee weken dan ontvangen de eerste 5 klanten een make-up tas gratis! Zo kun je direct jouw make-up goed opbergen of neem je het makkelijk mee voor onderweg. Let op! We hebben er maar 5 make-dus wees er snel bij!

Zo je bent helemaal op de hoogte van onze verhuizing die komen gaat.
Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Hartelijke groet,

Alexandra, Linda en Maaike

Recommended Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Chat openen
1
Welkom op onze site!
Goedendag, Waar kunnen we je mee helpen?